Nog maar 3 nachtjes.. - Reisverslag uit Dinteloord, Nederland van Agnes Driel - WaarBenJij.nu Nog maar 3 nachtjes.. - Reisverslag uit Dinteloord, Nederland van Agnes Driel - WaarBenJij.nu

Nog maar 3 nachtjes..

Door: Agnes

Blijf op de hoogte en volg Agnes

28 Juni 2005 | Nederland, Dinteloord

Hallo,

Zoals een aantal van jullie wel zullen weten ga ik aanstaande vrijdag Roxane opzoeken in Kuala Lumpur. In 4 weken gaan we Singapore, Maleisie en Thailand onveilig maken. Op deze site zal ik proberen jullie van al mijn avonturen op de hoogte te houden en foto's plaatsen.

Groetjes, Agnes

• 28 Juni 2005 - 19:47

Marian:

Ik mag hopen ja dat ik in al die eeuwigheid dat je weg bent iets van je hoor ja! cu als je thuisbent!

• 28 Juni 2005 - 19:53

Jory:

Hey lieve Aggie,
    Veel plezier op je grote reis! Dat je maar veel avonturen mag meemaken. Heb je je tas al gepakt?
    xxx Jory

• 28 Juni 2005 - 20:28

Daan:

Hey Agnes!

Superleuk om je avonturen te volgen!

Dikke kus en geniet van de vakantie!

• 28 Juni 2005 - 20:53

Sander:

Agnes, super veel plezier op je reis en regel net als in het LVD jaar wat goede lezingen en excursies!

• 29 Juni 2005 - 09:40

Edgar:

Heb je wel tijd dan om wat van je te laten horen? ;) Heel veel plezier!! Maar heb zo'n vermoeden dat dat wel gaat lukken...

• 29 Juni 2005 - 11:01

Hanzz:

Hey Agnes,

onwijs veel plezier in Azië. Geniet van je vakantie, dat heb je wel verdiend.

x Hans

• 29 Juni 2005 - 11:57

Ria'tje:

Heel veel plezier daar in het verre oosten. Ben toch wel ingeënt tegen alles wat prikt, bijt en steekt. Jammer dat je de bbq as zaterdag mist, maar nu kunnen we het wel over je hebben.

Ria

• 29 Juni 2005 - 14:57

Elly, Henk & De Kids:

Hoi Agnes,
    Goede reis, heel veel plezier en kom weer veilig terug. Bij de BBQ zaterdag zullen we het zeker over je hebben met de familie.

de van Nunentjes

• 29 Juni 2005 - 16:42

Rob, Maartje En Robin:

Agnes, geniet van deze supervakantie en we kijken uit naar je mailtjes.
    Doe Roxane de groeten en tot horens.

Veel liefs van ons

• 29 Juni 2005 - 17:27

Maicel:

Nou das fijn, ben je eindelijk weg moeten we nog van je horen!! Nou goed, het mot maar!! Toch maar een goede reis gewenst!! ;-)
    (ps verwacht wel prachtige foto's)

• 29 Juni 2005 - 18:21

Thea En Leo Heynen:

Bedankt. We zullen je reis met veel belangstelling volgen. Een fijne en gezonde vakantie! En tot ziens daarna in Nuenen.
    De groeten aan je ouders.

• 29 Juni 2005 - 19:15

Gijs:

Hee Agnes,

Echt koningszz deze site! En als je je verveelt kan je nu gelukkig gewoon iedereen een mooi verhaal vertellen over CTD's en PROOF's.

Geniet van je 4 weekjes Azie!!

Gijs

• 30 Juni 2005 - 06:52

Willemijn:

Hallo lieve schat, wij wensen je een goeie reis en heel veel plezier tijdens je verblijf. We zien uit naar de foto's en belevenissen gedurende deze fantastische trip. We zullen ze via deze website op de voet volgen. Wees voorzichtig en doe de groetjes aan Roxane.

Willemijn

• 30 Juni 2005 - 12:49

Rob:

Hey Agnes,

Heel veel plezier en ben benieuwd wat jij allemaal op deze site gaat plaatsen!! Groetjes en een dikke zoen, Rob

• 30 Juni 2005 - 18:07

Tamara:

Hee Agnesje!

Ooow, dat meen je toch niet he... ga je net weg als ik thuis kom (7 juli)!
    Vind het wel super voor je dat je de kans krijgt om Roxane op te gaan zoeken! Doe haar maar heelveel groetjes, maak veel plezier en kom allebei maar weer snel terug! Ik ga jullie missen!

X

Tamara (nu niet meer vanuit Paraguay, maar vanuit Argentinië!)

• 01 Juli 2005 - 19:01

Sylvia:

Heel veel plezier, geniet ervan. Ik ga je volgen via je pagina, groetjes

• 04 Juli 2005 - 19:57

Ria:

Leuk joh deze site, zo blijven we in ieder geval een beetje op de hoogte.
    Is alles goed gegaan met de reis en hoe is het weer.
    Maak in ieder geval veel foto's ik ben heel benieuwd. Een dikke kus en heel veel plezier, Ria.

Agnes

Op deze site staan mijn reizen buiten Europa beschreven. In de zomer van 2005 ben ik mijn vriendin Roxane op gaan zoeken in Maleisie. Samen hebben we hier in 4 weken Maleisie, Singapore en Thailand bezocht. In 2006 ben ik in de zomer 2 maanden naar Oost Afrika gegaan met 4 vrienden. Hoogtepunten van deze reis waren de beklimming van de Kilimanjaro, raften op de nijl, safari in Tanzania, bezoeken berggorrilla´s in Rwanda, autorit door Ethiopie en bezoek aan Somaliland. Na deze reis ben ik voor 4 maanden vertrokken naar Zuid Amerika, waar ik 3 maanden stage heb gelopen in Cochabamba, en waar ik ongeveer een maand door Peru en Bolivia heb gereisd.