Phuket - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Agnes Driel - WaarBenJij.nu Phuket - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Agnes Driel - WaarBenJij.nu

Phuket

Door: Agnes

Blijf op de hoogte en volg Agnes

09 Augustus 2005 | Maleisië, Kuala Lumpur

De laatste dagen van mijn vakantie heb ik doorgebracht op Phuket. Een erg relaxed en fijn einde van mijn vakantie. Ik was daar met claudia en haar vriendinnen: Maartje, Margje en Caro. Op de heenreis had ik vertraging waardoor ik vrij laat aankwam. De eerste avond hebben we boodschappen gedaan voor ontbijt en de lunch en 's avonds hebben we op het resort gegeten en goed kennisgemaakt.
De tweede dag was een erg ontspannende dag: heel de dag bij het zwembad gelegen, lekker gelezen, gezwommen en in de zon gelegen.
De derde dag was echt een topdag! Toen ging namelijk tegen de weersverwachtingen in duiken toch door. 's Ochtends in het zwembad geoefend, en 's middags met de boot naar 2 verschillende plaatsen gevaren om te duiken. Ik heb tot ongeveer 25 meter gedoken en het was echt ontzettend mooi. Het enige jammere was dat ik wel ontzettend zeeziek ben geworden op de boot.
De dag erna vloog ik om ongeveer 12 uur naar Kuala Lumpur, waar ik 8 uur moest wachten op mijn aansluiting, en dit is wel erg lang, maar ik heb het overleefd!
Zo kwam er een einde aan mijn beste vakantie tot nu toe kan ik wel zeggen!

• 10 Augustus 2005 - 09:19

Jose:

een mooie afsluiting van je reisverslag en erg blij dat je weer in holland bent

Agnes

Op deze site staan mijn reizen buiten Europa beschreven. In de zomer van 2005 ben ik mijn vriendin Roxane op gaan zoeken in Maleisie. Samen hebben we hier in 4 weken Maleisie, Singapore en Thailand bezocht. In 2006 ben ik in de zomer 2 maanden naar Oost Afrika gegaan met 4 vrienden. Hoogtepunten van deze reis waren de beklimming van de Kilimanjaro, raften op de nijl, safari in Tanzania, bezoeken berggorrilla´s in Rwanda, autorit door Ethiopie en bezoek aan Somaliland. Na deze reis ben ik voor 4 maanden vertrokken naar Zuid Amerika, waar ik 3 maanden stage heb gelopen in Cochabamba, en waar ik ongeveer een maand door Peru en Bolivia heb gereisd.